prodavnicamk.com
БЕСПЛАТНА ЛИНИЈА : 0800 222 00

 Skype Me™!                   

ded

БРЗА ПРАТКА врши прием, пренесување и достава на пратки брзо, квалитетно и во погодно време за клиентот. Ги нудиме следните услуги: градски курир, Експрес курирски услуги, дистрибуција, карго и транспортни услуги на територијата на Македонија. Нудиме секојдневна курирска линија помеѓу Македонија и Бугарија со донесување на пратки и испорака до врата на клиентот и експресни курирски и карго услуги до Грциjа, Романиjа и цела Европа. Со Брза пратка можете да купите производи од Англија, Бугарија, Грција, Италија, Романија, САД, Кина и Русија, како и од повеќето интернет продавници. Ние ќе ги доставиме до вашата врата!  naracaj@brzapratka.com 

За пофалби,жалби и препораки : prijavi@brzapratka.com

СТАНЕТЕ НАШ ПРЕТСТАВНИК ВО ВАШИОТ ГРАД И ЗАРАБОТЕТЕ . . .

Формулар за претставници

КОНТАКТИ


Диспечерски центар:                                                         
Бесплатна линија  0800 222 00 (фиксна линија)                
Тел.  +389 (2) 322 48 81  
Моб. +389 (70) 386 910                                                        

Комерција 
Радомир Гиноски
Моб. +389 (75) 333 068
е-пошта: komercija@brzapratka.com

Меѓународен Транспорт 
Дејан Ковачев    
Моб. +389 (78) 423 039
е-пошта: mk@brzapratka.com         

Жана Благоева- БГ
Тел. +359 (0) 2 416 04 65
Моб. +359 (0) 899 13 10 10
е-пошта: bg@brzapratka.com

Откупи, Повратни документи
Виолета Илиева
Моб. +389 (78) 238 219
е-пошта: v.ilieva@brzapratka.com

Сметководство 
Елена Стојановска
Тел. +389 (0) 2 262 2254
е-пошта: kargo@brzapratka.com

Управител
Кристијан Благоев
продажба големи клиенти
Моб. +389 (78) 238 217
е-пошта: sales@brzapratka.com 

Претставништва

Битола
нас.Карпош комплекс А локал 8 FIKA MAKO
GSM: +389 (71) 261 936

Радовиш
GSM: +389 (75) 437 527

Скопjе База
улица 164, броj 2 спроти Саем
Phone: +389 (2) 322 48 81
GSM: +389 (70) 386 910

Софиja
населба Младост 1, бл. 74А, влез 1, Софиjа
Phone: +359 2 416 04 65
GSM: +359 899 13 10 30

Струмица База
ул.Васил Сурчев бр. 9, РСЦ ДОО РИВЕРСОФT
Phone: +389 (34) 340 019
GSM: +389 (70) 387 650

Дома Цена Претставништва
Услови Калкулатор Форум
  Copyright © 2009 | WebSitesBg