Богојавление Водици 19.01.2019

Богојавление Водици 19.01.2019

Почитувани клиенти, Најпрво нека ни е среќен празникот Богојавление Водици. Денот на кој според христијанското предание Св. Јован Крстител го крстил Исус Христос во реката Јордан. Се прославува на 19 јануари кај црквите што го користат јулијанскиот календар. Поради тоа, Брза Пратка Ве информира дека ќе го корегира распоредот за достава, превземање и транспорт на пратки и карго за еден работен ден. Пратките превземени на 18ти јануари (петок) експресно ќе се доставуват во понеделник 21ви јануари. Брза Пратка на сите им ги честита Богојавление – Водици и ви посакува многу здравје, љубов и берикет.

Leave a comment