БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – БАЗИ (МАКЕДОНИЈА)

База Скопје:
Населба Аеродром: работно време од 08 до 17:00, сабота од 08:15
Контакт: 078 423 039
Локација: бул. Јане Сандански бр.63, позади Капитол (во близина на Стокомак).

Гратски трговски центар: работно време од 09:00 до 19:00
Контакт: 075 333 068
Локација: во приземје во близина на “Кам”, “Веро” и “Стружанка”

Населба Ѓорче: работно време од 09:00 до 19:00, сабота од 10:00 до 16:00
Контакт: 071 382 301
Локација: Улица Шидска бр.24 локал 8, спроти СП Маркет, во близина на полициската станица “Ѓорче” и поликлиника, црквата св. “Петар и Павле”, кај кружниот тек за Волково

Населба Маџари: работно време од 09:00 до 23:00, сабота од 09:00 до 20:00
Контакт: 071 267 967 ; 078 293 685
Локација: ул. Благоја Стефковски бр.34 веднаш во Зур Маркет, внатре во автоплацот

Бит Пазар: работно време од 10:00 до 17:00, сабота 10:00 до 15:00
Контакт: 070 386 492
Локација: до Мат Стар, до “Бит Пазар”

База Саем: работно време oд 09:00 до 19:00, сабота од 09:00 до 16:00
Контакт: 070 386 910
Локација: ул. 164 бр.2, карши СКОПСКИ САЕМ, на паркинг до кулканизерот во близина на хотел “ВИП”
База Битола: работно време од 09:00 – 17:00, сабота 09:00 до 16:00
Контакт: 047 232 103 ; 070 379 856
Локација: населба Карпош, комплекс А локал 3, продавница за велосипеди Фикамаго
База Богданци:
Контакт: 078 419 559
Локација: Бербер “Роберт” во центар спроти “Карго”

База Велес: работно време од 08:00 до 10:00 и од 14:00 до 20:00 часот, сабота од 08:00 до 14:00 (секоја втора сабота)
Контакт: 072 275 261
Локација: ул. Страшо Пинџур бр.2, до Б’лгарската Амбасада
База Валандово:
Контакт: Маријан 078 375 057
Локација: Центар
База Гостивар: работно време од 09:00 до 17:00, сабота 09:00 – 15:00
Контакт: 071 261 964
Локација: бул.Браќа Гиноски бр.217, близу Консрама, накај Култерен Дом (вулканизер Good Year)
База Гевгелија:
Контакт: Лазе 070 762 415 ; Горан 078 830 019
Локација: Центар
База Демир Капија: работно време од 08:00 до 20:00 сабота 08:00 до 20:00
Контакт: 075 345 525
Локација: Маршал Тито бр.32А, спроти Жито Маркет
База Демир Хисар: работно време 08 до 16, сабота 09 -15
Контакт: 078 293 682
Локација: Битолска бр.9А, (Престо Елекстроникс), до пекара Ана
База Куманово: работно време 08:00 до 20:00, сабота 08:00 до 11:30, и 15:00 до 18:00 часот
Контакт: 078 238 218
Локација: Трета Македонска Ударна Бригада бб, до Елида маркет, над игротека “Бубамара”

База Кочани: работно време 10:00 до 17:00 часот, сабота 09:00 до 14:00 часот
Контакт: 075 371 437
Локација: Лазар Андонов бр.16, кај стара ветеринарна
База Кавадарци: работно време 00:00 до 00:00, секој ден
Контакт: 070 324 852 до 17:00 часот, потоа 070 218 069
Локација: Киро Крстев бр.60, фабрика Таска (Такси Веднаш)
База Македонска Каменица: работно време 06:00 до 20:00 часот, сабота 06:00 до 20:00
Контакт: 070 213 341
Локација: 14-ти јуни бб, Тобако Прангов
База Неготино: работно време 10:00 до 13:00 и од 16:00 до 19:00 часот, сабота 10:00 до 15:00 часот
Контакт: 071 250 243
Локација: Браќа Миладинови, бр.30, под Тимјанички Згради
База Охрид: работно време 09:00 до 16:00, сабота 09:00 до 16:00 часот
Контакт: 078 238 216
Локација: Стив Наумов бр.32А, Туристичка кај Пентекс
База Пробиштип: работно време 09:00 до 21:00 часот, сабота 09:00 до 21:00 часот
Контакт: 072 276 042
Локација: ул. Јаким Стојковски бр.8А, Дарјон Дооел во нов трговски во Центар
База Прилеп: работно време: зимно од 09:00 до 16:30, летно од 09:00 до 21:00
Контакт: Горде 070 503 499
Локација: На чаршија, до споменикот на Итар Пејо
База Радовиш: работно време од 00:00 до 00:00 секој ден
Контакт: 071 634 099
Локација: Плоштад Слобода, Градски Пазар (Такси Аполон)
База Струга: работно време од 08:00 до 15:00 часот, сабота oд 08:00 до 13:00 часот
Контакт: 072 275 302
Локација: ул. Наум Наумовски Борче бр. 14, позади стара пожарна, кај автоделови Песи
База Струмица: работно време од 10:00 до 18:00 часот, сабота од 10:00 до 15:00 часот
Контакт: 071 239 439
Локација: Маршал Тито бр.131, спроти Кам Маркет кај Памучна
База Свети Николе: работно време од 08:00 до 19:00, сабота 08:00 до 15:00
Контакт: 072 276 054
Локација: Кочо Рацин бр.65, Центар спроти Гимназијата

База Тетово: работно време од 09:00 до 19:00, сабота од 09:00 до 19:00, недела од 09:00 до 14:00
Контакт: Божо 075 395 532
Локација: Благоја Тоска бр.49/1, спроти АМЦ кај пазарот, цвеќара Бобо
База Штип: работно време од 07:00 до 10:00 часот и од 14:00 до 19:00, сабота од 07:00 до 16:00 (секоја втора сабота)
Контакт: 072 275 430
Локација: булевар ЈНА, населба Осми Ноември, во близина на пошта

Leave a comment