Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Почитувани клиенти и соработници,

 

Брза Пратка со нова локација во Центарот на градот, ново отворената база на нашата компанија е лоцирана во Градскиот трговски центар на приземје во близина на КАМ, ВЕРО и СТРУЖАНКА.

Работно вреке од 09:00 часот до 19:00 часот од понеделник до петок и сабота со скратено работно време од 10:00 до 16:00 часот

К0нтакт телефон: 075/333 – 068 и 071/261-967

 

 

 

Leave a comment