Брза Пратка со нова трета база во Тетово

Брза Пратка со нова трета база во Тетово

БРЗА ПРАТКА ВЕ ИЗВЕСТУВА,

Почитувани клиенти ве известуваме дека нашата компанија отвори нова трета база во Тетово која што е лоцирана кај пазарот. Постоечките се во цвеќара Бобо во центарот на градот и кај градинката во населба Поток од  стадион према музичкото училиште.

Новата база се наоѓа на улица 120 број 1-2 локал 147 поточно зад пазарот спроти печатницата.

Работно време од 09:00 до 18:00 часот од понеделник до сабота.

Контакт телефон: 075/22 60 77

Leave a comment