Известување за неработен ден

Почитувани соработници,

Ве известуваме дека вторник, 1-ри мај е неработен ден. Пратките преземени во понеделникот (30.04.2018) ќе се доставуваат во среда, 2-ри мај.

Ви посакуваме пријатни празници!

Leave a comment