Известување за  8-ми декември 2018 година

Известување за 8-ми декември 2018 година

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка ве известува дека 8-ми декември (сабота), е празник и неработен ден за сите граѓани на РМ.
Пратките кои ќе се превземат на 7-ми декември (петок) ќе се доставуваат на 10-ти декември (понеделник).
Ви благодариме на разбирањето и Ви посакуваме успешна работна недела.

Со почит,
Тимот на Брза Пратка

Leave a comment