ИЛИНДЕН – 02.08.2018година

ИЛИНДЕН – 02.08.2018година

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка ве известува дека 2 август (четврток) е неработен ден – државниот празник Илинден. Пратките кои ќе се превземат на 1 август ( среда ) ќе се доставуваат на 3 август ( петок ).

Ви посакуваме успешна работна недела.

Со почит,

Тимот на Брза Пратка

Leave a comment