Неработни денови мај

Неработни денови мај

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка ве известува дека 24-ти мај (четврток) и 25-ти мај (петок) се неработени денови. Пратките кои ќе се превземат на 23-ти мај ( среда ) ќе се доставуваат на 26-ти мај ( сабота ) , за Скопје доставата на врата ќе биде во понеделник 28-ми мај.

Ви посакуваме успешна работна недела.

Со почит,

Тимот на Брза Пратка

 

Leave a comment