Почитувани клиенти и соработници,

Ве информираме дека на 15ти ( петок ) јуни и 16 ти ( сабота ) јуни се неработни денови. Пратките кои ќе бидат превземени на 14ти јуни ( четврток ) ќе бидат доставени на 18 ти јуни ( понеделник ) .

На сите припадници од муслиманската вероисповед им го честитаме празникот и ви посакуваме здравје, среќа и понатамошни успеси.

Со Почит,

Тимот на Брза Пратка.

Leave a comment