Известување за неработен ден-24 мај

Известување за неработен ден-24 мај

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 24-ти мај (среда), е неработен ден. Пратките кои ќе се превземат на 23-ти мај ќе се доставуваат на 25-ти мај. Ви посакуваме успешна работна недела. Со почит, Тимот на Брза Пратка...