Неработни денови- Велигден

Почитувани клиенти и соработници, По повод Велигденскиот христијански празник тимот на Брза Пратка ве известува дека петок и понеделник (06.04.2018 и 09.04.2018 година ) се неработни денови , пратките превземени во четврток 05.04.2018 ќе се...