Почитувани клиенти и соработници, Ве информираме дека на 15ти ( петок ) јуни и 16 ти ( сабота ) јуни се неработни денови. Пратките кои ќе бидат превземени на 14ти јуни ( четврток ) ќе бидат доставени на 18 ти јуни ( понеделник ) . На сите...