БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – БАЗИ (МАКЕДОНИЈА) База Скопје: Населба Аеродром: работно време од 08 до 17:00, сабота од 08:15 Контакт: 078 423 039 Локација: бул. Јане Сандански бр.63, позади Капитол (во близина на Стокомак). Гратски трговски центар: работно време...
Богојавление Водици 19.01.2019

Богојавление Водици 19.01.2019

Почитувани клиенти, Најпрво нека ни е среќен празникот Богојавление Водици. Денот на кој според христијанското предание Св. Јован Крстител го крстил Исус Христос во реката Јордан. Се прославува на 19 јануари кај црквите што го користат...