23 октомври 2018 година – Неработен ден

23 октомври 2018 година – Неработен ден

Почитувани клиенти и соработници,

Ве известуваме дека на ден 23 октомври 2018 година ( вторник ) е неработен ден. Пратките превземени од 22 октомври ( понеделник ) ќе се достават на 24 октомври ( среда ).

Со Почит,

 

Тимот на Брза Пратка

Leave a comment