28.08.2018 Вторник ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА

28.08.2018 Вторник ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА

Почитувани клиенти и соработници,

Ве информираме дека на 28.08.2018 година (вторник) е христијанскиот празник Голема Богородица и неработен ден, сите пратки превземени на 27.08.2018 година (понеделник )ќе се достават на 29.08.2018 година ( среда ) .

Со Почит,

Тимот на Брза Пратка

Leave a comment