8 септември (сабота) 2018 година, Ден на независноста

8 септември (сабота) 2018 година, Ден на независноста

Почитувани клиенти и соработници,

Ве известуваме дека на 08.09.2018 година ( сабота ) нема да се превземаат и доставуваат пратки поради државниот празник Ден на независноста на Република Македонија. Сите превземени пратки во петок 07.09.2018 година ќе бидат доставени во понеделник 10.09.2018 година.

Со Почит,

Тимот на Брза Пратка

Leave a comment