Нова пошта и курири во Охрид

Нова пошта и курири во Охрид

Брза Пратка отвори нова пошта и карго база. Со цел да обезбедиме подобра и експресна поштенска и карго услуга по најконкурентни отворивме нова пошта во Охрид. Таму ќе Ви понудиме најконкурентни цени за карго и експресна достава. За сите ваши карго и курирски услуги Ви стои на располагање. Новата пошта се ноаѓа на адреса 7ми Ноември бр. 254. Работно време на оваа станица е исто како и за сите други, односно од 09:00 до 19:00, секој работен ден како и сабота.

Донесете ги Вашите пратки и ние ќе се погрижиме за нив.
Контакт информации: Билјана 078400600 | ohrid@brzapratka.com | Facebook: Охрид Брза Пратка.

Повелете, Ве очекуваме.

 

Leave a comment