Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Почитувани соработници. Во прилог ве информираме  за работни и неработни денови на Брза Пратка по базите во Скопје и градовите низ Македонија: СКОПЈЕ: База Аеродром: 31.12.2019 работно време 08-14часот 01-02.01.2020 не работи База – Магацин...
Контакт телефони од тимот на Брза Пратка

Контакт телефони од тимот на Брза Пратка

Почитувани клиенти и соработници, Во продолжение можете да ги видите телефонските броеви од нашите курири, бази и одговорни лица, Тимот на Брза Пратка ви стои на располагање за сите дополнителни прашања и информации кои ви се потребни!...
Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка отвори нова база и во градот Кавадарци со локација во близина на новиот кружен тек наспроти детската градинка Гоце Делчев, ул. Моша Пијаде бб, поранешна пивница Гице екстра. Работно време од...
Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка овој месец ја отвори и базата во градот Прилеп , која што е лоцирана на ул. Димо Наредникот број 49 во близина на судот во близина на центарот на градот. Работно време од 09:00 до 18:00 часот од понеделник до петок и сабота со...
Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Почитувани клиенти и соработници,   Брза Пратка со нова локација во Центарот на градот, ново отворената база на нашата компанија е лоцирана во Градскиот трговски центар на приземје во близина на КАМ, ВЕРО и СТРУЖАНКА. Работно вреке од 09:00...
Брза Пратка со нова трета база во Тетово

Брза Пратка со нова трета база во Тетово

БРЗА ПРАТКА ВЕ ИЗВЕСТУВА, Почитувани клиенти ве известуваме дека нашата компанија отвори нова трета база во Тетово која што е лоцирана кај пазарот. Постоечките се во цвеќара Бобо во центарот на градот и кај градинката во населба Поток од  стадион...
БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – БАЗИ (МАКЕДОНИЈА) База Скопје: Населба Аеродром: работно време од 08 до 17:00, сабота од 08:15 Контакт: 078 423 039 Локација: бул. Јане Сандански бр.63, позади Капитол (во близина на Стокомак). Гратски трговски центар: работно време...
Нова база во Маџари

Нова база во Маџари

Почитувани, Брза Пратка со големо задоволство ги известува своите сегашни и идни клиенти дека е отворена нова база во Маџари. Локацијата се наоѓа на улица Благоја Стефковски бр.34 и ќе работи од 07 до 23 часот од понеделник до петок, а сабота 07...
Нови успеси и достигнувања

Нови успеси и достигнувања

По завршување на доставите за месец декември, Брза Пратка примети рекорден број на доставени пратки и услужени клиенти во нашето седум годишно постоење. Многу се гордееме со постигнатото и се надеваме дека оваа година ќе биде година на нови...
Македонска каменица има нова пошта и карго база

Македонска каменица има нова пошта и карго база

Брза Пратка отвори нова пошта и карго база. Со цел да обезбедиме подобра и експресна поштенска и карго услуга по најконкурентни отворивме нова пошта во Охрид. Таму ќе Ви понудиме најконкурентни цени за карго и експресна достава. За сите ваши...
Нова пошта и курири во Охрид

Нова пошта и курири во Охрид

Брза Пратка отвори нова пошта и карго база. Со цел да обезбедиме подобра и експресна поштенска и карго услуга по најконкурентни отворивме нова пошта во Охрид. Таму ќе Ви понудиме најконкурентни цени за карго и експресна достава. За сите ваши...