Административен работник (втора смена)

Административен работник (втора смена)

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од административен работник (втора смена) во Скопје, Маџари. Работна обврска: внесување на информации во софтвер. Услови: Завршено минимум средно образование . Основни компјутерски вештини, работа со...
Курир во Прилеп

Курир во Прилеп

Брза Пратка вработува курир за достава на пратки во Прилеп. Вработениот добива службен телефон, службено возило и обука. Плата 13.000ден + бонус на месечно ниво. Потребни услови: возачка дозвола, добро познавање на регионот, претходно работно...
Оператор за податоци

Оператор за податоци

Брза Пратка вработува оператор за внесување на податоци во програма за работење за во базата во Струмица. Потребни способности: Работа со компјутери, mail, excel, word, комуникативност. Претходно работно искуство ќе се земе како предност. Плата...
Административен асистент во Струмица

Административен асистент во Струмица

Брза Пратка вработува административен асистент во Струмица со или без искуство. Потребни способности: Работа со копјутери, желба за напредување и упорност во работењето, достапност од 09:00 до 22:00 часот. Способност за барање на понуди и нивна...