Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Почитувани соработници. Во прилог ве информираме  за работни и неработни денови на Брза Пратка по базите во Скопје и градовите низ Македонија: СКОПЈЕ: База Аеродром: 31.12.2019 работно време 08-14часот 01-02.01.2020 не работи База – Магацин...
Контакт телефони од тимот на Брза Пратка

Контакт телефони од тимот на Брза Пратка

Почитувани клиенти и соработници, Во продолжение можете да ги видите телефонските броеви од нашите курири, бази и одговорни лица, Тимот на Брза Пратка ви стои на располагање за сите дополнителни прашања и информации кои ви се потребни!...
Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Брза Пратка со нова база во Кавадарци

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка отвори нова база и во градот Кавадарци со локација во близина на новиот кружен тек наспроти детската градинка Гоце Делчев, ул. Моша Пијаде бб, поранешна пивница Гице екстра. Работно време од...
Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка овој месец ја отвори и базата во градот Прилеп , која што е лоцирана на ул. Димо Наредникот број 49 во близина на судот во близина на центарот на градот. Работно време од 09:00 до 18:00 часот од понеделник до петок и сабота со...
Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Почитувани клиенти и соработници,   Брза Пратка со нова локација во Центарот на градот, ново отворената база на нашата компанија е лоцирана во Градскиот трговски центар на приземје во близина на КАМ, ВЕРО и СТРУЖАНКА. Работно вреке од 09:00...
Известување за  8-ми декември 2018 година

Известување за 8-ми декември 2018 година

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 8-ми декември (сабота), е празник и неработен ден за сите граѓани на РМ. Пратките кои ќе се превземат на 7-ми декември (петок) ќе се доставуваат на 10-ти декември (понеделник). Ви...
Неработни денови мај

Неработни денови мај

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 24-ти мај (четврток) и 25-ти мај (петок) се неработени денови. Пратките кои ќе се превземат на 23-ти мај ( среда ) ќе се доставуваат на 26-ти мај ( сабота ) , за Скопје доставата на...
Известување за неработен ден (23-ти  октомври)

Известување за неработен ден (23-ти октомври)

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 23-ти октомври (понеделник), е државен празник и неработен ден. Пратките кои ќе се превземат на 21-ви октомври (сабота) ќе се доставуваат на 25-ти октомври (среда). Ви благодариме на...
Имплементација на нов софтвер

Имплементација на нов софтвер

Почитувани, Како што е познато, нашата компанија Брза Пратка постојано е во чекор со времето и ги следи најновите методи на работа. Ве известуваме дека сме во процес на имплементација на нов софтвер поради подобрување на квалитетот на услугите и...
Нова година и православен Божиќ

Нова година и православен Божиќ

Почитувани клиенти, Најпрво среќни празници од Брза Пратка. Поради неработните денови распоредот за достава и транспорт на пратки и карго ќе се корегира соодветно на истите. Пратките превземени на 30ти декември (петок) ќе се доставуваат наредниот...