Известување за неработен ден-11 октомври

Известување за неработен ден-11 октомври

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка ве известува дека 11-ти октомври (среда), е државен празник и неработен ден. Пратките кои ќе се превземат на 10-ти октомври (вторник) ќе се доставуваат на 12-ти октомври (четврток). Ви благодариме на разбирањето и Ви посакуваме успешна работна недела.

Со почит, Тимот на Брза Пратка

Leave a comment