Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка ве известува дека 2-ри јуни (петок), е неработен ден-Духовден. Пратките кои ќе се превземат на 01 јуни (четврток) ќе се доставуваат на 3-ти јуни (сабота).

Со почит,

Тимот на Брза Пратка

Leave a comment