Известување за неработен ден (8-ми декември)

Известување за неработен ден (8-ми декември)

Почитувани клиенти и соработници,

Брза Пратка ве известува дека 8-ми декември (петок), е празник и неработен ден за сите граѓани на РМ.
Пратките кои ќе се превземат на 7-ми декември (четврток) ќе се доставуваат на 9-ти декември (сабота).
Ви благодариме на разбирањето и Ви посакуваме успешна работна недела.

Со почит,
Тимот на Брза Пратка

Leave a comment