Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Почитувани соработници,

Ве известуваме дека понеделник, 1-ри мај е неработен ден. Пратките преземени во сабота ќе се доставуваат во вторник, 2-ри мај.

Ви посакуваме пријатни празници!

Leave a comment