Известување за новогодишните и божиќните празници

Известување за новогодишните и божиќните празници

Почитувани клиенти и соработници,
Ве информираме дека пратките превземени во сабота (30.12.2017) ќе се испорачуваат во другите градови низ Македонија во вторник (02.01.2018), а ќе бидат доставени најдоцна во среда (03.01.2018).
Први јануари 2018 година е неработен ден за граѓаните на РМ.

Исто така, Ве известуваме дека 6-ти, 7-ми и 8-ми јануари се неработни денови. Пратките кои ќе се превземат на 5-ти јануари ќе се испорачуваат во вторник на 9-ти јануари, а низ Македонија ќе се доставуваат во среда на 10-ти јануари 2018.

Тимот на Брза Пратка Ви посакува среќни новогодишни и божиќни празници!

Leave a comment