Курир во Прилеп

Курир во Прилеп

Брза Пратка вработува курир за достава на пратки во Прилеп. Вработениот добива службен телефон, службено возило и обука. Плата 13.000ден + бонус на месечно ниво. Потребни услови: возачка дозвола, добро познавање на регионот, претходно работно искуство ќе се смета за предност, лојалност, работа под притисок, внимателност и ажурност, учтив, веродостоен и комуникативен со клиентите . Работно време 09:00-17:00ч. Вашата апликација пополнете ја на сајтотна страната Кариера, или испратете C.V на komercija@brzapratka.com со назнака За работна позиција Курир во Прилеп. Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Leave a comment