Македонија – Албанија

Нудиме достава и транспорт на секаков вид на пратки, како палети, карго, пошта и слично до Албанија, како и од Албанија до Македонија и до Бугарија преку Македонија. Имамо редовна линија која се реализира секој Петок. Линијата е по релација Скопје-Тирана-Драч. За други градови во Албанија вршиме достава со дополнителен додаток на основната цена.

Исто така за дополнителен трошок на основната цена вршиме достава и во други денови од неделата ад хок. Ако сакате да ја икористите оваа можност испратете е-пошта на sales@brzapratka.com или јавете се на бесплатниот број 0800 222 00.

Достава вршиме до следните градови во Албанија: Тирана, Драч и Кавала. За други градови се доплаќа дополнителна такса, за градови како: Влора, Скадар, Корча, Берат.

Исто така вршиме посредување за царинска процедура за основна цена од 25 еур која варира зависно од процедурата пред царина.

За повеќе информации за цените кликнете на линкот.