Македонија – Грција

Брза пратка врши транспорт на пратки и карго транспорт од Грција за Македонија и обратно. Времето за транспорт изнесува од 2 работни дена за релации до Солун и дополнителни еден до два работни дена за други дестинации во Грција.

Доколку е потребно, за пратки кои подлежат на царинска обранотка се доплаќаат дополнителни 10 еур за терминални такси.

За детално да ги прегледате цените кликнете тука.