Македонија – Романија

Брза Пратка нуди редовни транпорт линии до Романија на секаков вид на карго и пратки. Времето на достава изнесува од 2 до 5 работни денови зависно од дестинацијата и царинската контрола.

Исто така нудиме и купување со курир. За да можете да ја искористете оваа услуга основната вредност на пратката мора да изнесува 10 еур. Цената за оваа услуга изнесува 5% од вредноста на пратката.

За повеќе информации за цените и деталите за оваа услуга кликнете тука. Исто така можете да се јавите на бесплатниот број 0800 222 00.