Македонија – Србија

Вршиме редовен транспорт и достава на секаков вид на пратки и краго од и до Србија. Времето за достава изнесува од еден до три работни дена во зависност од дестинацијата и царинските процедури. За повеќе детали можете да се јавите на нашиот бесплатен телефонски број 0800 222 00 или пратете ни е-пошта на sales@brzapratka.com