Македонска каменица има нова пошта и карго база

Македонска каменица има нова пошта и карго база

Брза Пратка отвори нова пошта и карго база. Со цел да обезбедиме подобра и експресна поштенска и карго услуга по најконкурентни отворивме нова пошта во Охрид. Таму ќе Ви понудиме најконкурентни цени за карго и експресна достава. За сите ваши карго и курирски услуги Ви стои на располагање. Новата пошта се ноаѓа на адреса 7ми ноември (Маршал Тито) бб. Лице за контакт е Ѕвонко 070213341. Работно време од 08:00 до 21:00 часот.

Оваа станица работи со сите видови на карго и поштенски пратки. Новата поштенска станица започна со работа од денес. Повелете и уживајте во експресната достава на секој вид на карго и поштенски пратки по најконкуренти цени.

Донесете ги Вашите пратки и ние ќе се погрижиме за нив.

 

Leave a comment