Неработни денови во месец април

Неработни денови во месец април

Почитувани пријатели,

Брза Пратка ве информира дека по повод велигденските празници 14, 15, 16 и 17 април ќе бидат неработни денови. Пратките превземени на 13 април (четврток) ќе бидат за достава во вторник-18 април.

Тимот на Брза Пратка ви посакува среќни и весели празници!

Leave a comment