Нова база во Маџари

Нова база во Маџари

Почитувани,

Брза Пратка со големо задоволство ги известува своите сегашни и идни клиенти дека е отворена нова база во Маџари. Локацијата се наоѓа на улица Благоја Стефковски бр.34 и ќе работи од 07 до 23 часот од понеделник до петок, а сабота 07 до 20 часот. За сите прашања и информации околу базата во Маџари ви стоиме на располагање на телефонскиот број 078 293 685.

 

Leave a comment