Нова година и православен Божиќ

Нова година и православен Божиќ

Почитувани клиенти,

Најпрво среќни празници од Брза Пратка. Поради неработните денови распоредот за достава и транспорт на пратки и карго ќе се корегира соодветно на истите. Пратките превземени на 30ти декември (петок) ќе се доставуваат наредниот ден како и на 3ти јануари (вторник) зависно која дата е побарана во товарителницата. Пратките превземени на  31ти декември (сабота) од источна Македонија(Штип, Струмица, Кочани, Радовиш, Свети Николе, Куманово) и Скопје ќе се доставуваат на 3ти јануари (вторник) во споменатите реони. Пратките од другите делови на Македонија и за нив ќе се доставуаат во 4ти јануари (среда).

Околу Божиќните празници пратките превземени на 5ти јануари (четврток) ќе се доставуваат на 9ти јануари (понеделник).

Од 9ти јануари превземањето и доставата на карго и пратки продолжува по својот вообичаен распоред.

Брза Пратка на сите им ги честита новогодишните и божиќни празници и Ви посакува многу здравје, среќа, љубов и успешна работа во наредната 2017та година.

Брза Пратка | Достава врата до врата

 

Leave a comment