Нови успеси и достигнувања

Нови успеси и достигнувања

По завршување на доставите за месец декември, Брза Пратка примети рекорден број на доставени пратки и услужени клиенти во нашето седум годишно постоење. Многу се гордееме со постигнатото и се надеваме дека оваа година ќе биде година на нови рекорди. Благодарни сме на сите вработени како и секогаш на Вас клиентите. Ви посакуваме среќни празници и многу успех во годината што ни престои.

Leave a comment