Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 2-ри јуни (петок), е неработен ден-Духовден. Пратките кои ќе се превземат на 01 јуни (четврток) ќе се доставуваат на 3-ти јуни (сабота). Со почит, Тимот на Брза Пратка

Известување за неработен ден-24 мај

Известување за неработен ден-24 мај

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 24-ти мај (среда), е неработен ден. Пратките кои ќе се превземат на 23-ти мај ќе се доставуваат на 25-ти мај. Ви посакуваме успешна работна недела. Со почит, Тимот на Брза Пратка...
Неработни денови во месец април

Неработни денови во месец април

Почитувани пријатели, Брза Пратка ве информира дека по повод велигденските празници 14, 15, 16 и 17 април ќе бидат неработни денови. Пратките превземени на 13 април (четврток) ќе бидат за достава во вторник-18 април. Тимот на Брза Пратка ви...