Известување за неработен ден

Известување за неработен ден

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 2-ри јуни (петок), е неработен ден-Духовден. Пратките кои ќе се превземат на 01 јуни (четврток) ќе се доставуваат на 3-ти јуни (сабота). Со почит, Тимот на Брза Пратка