БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – ИНФОРМАЦИИ ЗА БАЗИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

БРЗА ПРАТКА – БАЗИ (МАКЕДОНИЈА) База Скопје: Населба Аеродром: работно време од 08 до 17:00, сабота од 08:15 Контакт: 078 423 039 Локација: бул. Јане Сандански бр.63, позади Капитол (во близина на Стокомак). Гратски трговски центар: работно време...