Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка со нова база во Прилеп!

Брза Пратка овој месец ја отвори и базата во градот Прилеп , која што е лоцирана на ул. Димо Наредникот број 49 во близина на судот во близина на центарот на градот. Работно време од 09:00 до 18:00 часот од понеделник до петок и сабота со...