Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Брза Пратка со нова база во Скопје – Градски Трговски Центар

Почитувани клиенти и соработници,   Брза Пратка со нова локација во Центарот на градот, ново отворената база на нашата компанија е лоцирана во Градскиот трговски центар на приземје во близина на КАМ, ВЕРО и СТРУЖАНКА. Работно вреке од 09:00...