23 октомври 2018 година – Неработен ден

23 октомври 2018 година – Неработен ден

Почитувани клиенти и соработници, Ве известуваме дека на ден 23 октомври 2018 година ( вторник ) е неработен ден. Пратките превземени од 22 октомври ( понеделник ) ќе се достават на 24 октомври ( среда ). Со Почит,   Тимот на Брза Пратка