ИЛИНДЕН – 02.08.2018година

ИЛИНДЕН – 02.08.2018година

Почитувани клиенти и соработници, Брза Пратка ве известува дека 2 август (четврток) е неработен ден – државниот празник Илинден. Пратките кои ќе се превземат на 1 август ( среда ) ќе се доставуваат на 3 август ( петок ). Ви посакуваме...