8 септември (сабота) 2018 година, Ден на независноста

8 септември (сабота) 2018 година, Ден на независноста

Почитувани клиенти и соработници, Ве известуваме дека на 08.09.2018 година ( сабота ) нема да се превземаат и доставуваат пратки поради државниот празник Ден на независноста на Република Македонија. Сите превземени пратки во петок 07.09.2018...