Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Информација за работни и неработни денови за Новогодишните празници!

Почитувани соработници. Во прилог ве информираме  за работни и неработни денови на Брза Пратка по базите во Скопје и градовите низ Македонија: СКОПЈЕ: База Аеродром: 31.12.2019 работно време 08-14часот 01-02.01.2020 не работи База – Магацин...