Брза Пратка со нова трета база во Тетово

Брза Пратка со нова трета база во Тетово

БРЗА ПРАТКА ВЕ ИЗВЕСТУВА, Почитувани клиенти ве известуваме дека нашата компанија отвори нова трета база во Тетово која што е лоцирана кај пазарот. Постоечките се во цвеќара Бобо во центарот на градот и кај градинката во населба Поток од  стадион...