Тракинг

Во согласност со една од нашите основни цели да нудиме секогаш услуга која е во тек со технолошките предности на модерното време, имплементиравме систем за следење на пратки. Се што треба да направите е да го внесете бројот на товарителницата и кликнете на копчето потврди.