Неработни денови- Велигден

Почитувани клиенти и соработници,

По повод Велигденскиот христијански празник тимот на Брза Пратка ве известува дека петок и понеделник (06.04.2018 и 09.04.2018 година ) се неработни денови , пратките превземени во четврток 05.04.2018 ќе се достават во сабота 07.04.2018 а пратките превземени во сабота и вторник ќе се достават во среда 11.04.2018 година.

Тимот на Брза Пратка ви го честита големиот Христијански празник Велигден.

Leave a comment