Неработни денови Божиќ и нова година

Неработни денови Божиќ и нова година

Почитувани клиенти, католичкиот Божиќ е за неколку дена. Во Република Бугарија, како и во ЕУ од 24ти до 26ти декември се неработни денови. Тоа значи дека сите пратки кои ги доставувате во тој период ќе бидат доставени до нивната конечна...
Оператор за податоци

Оператор за податоци

Брза Пратка вработува оператор за внесување на податоци во програма за работење за во базата во Струмица. Потребни способности: Работа со компјутери, mail, excel, word, комуникативност. Претходно работно искуство ќе се земе како предност. Плата...
Административен асистент во Струмица

Административен асистент во Струмица

Брза Пратка вработува административен асистент во Струмица со или без искуство. Потребни способности: Работа со копјутери, желба за напредување и упорност во работењето, достапност од 09:00 до 22:00 часот. Способност за барање на понуди и нивна...
Замена на практа – Нова услуга од Брза Пратка

Замена на практа – Нова услуга од Брза Пратка

Брза Пратка воведува нова услуга „Замена на пратки“. За дополнителни 100 денари можете да ја замените/пратите и да добиете замена за пратката која сте ја пратиле. Оваа услуга се однесува за пратка чија тежина не изнесува повеќе од 10кг. За истата...
Неработен ден 08.12

Неработен ден 08.12

Почитувани, Ве известуваме дека на ден 8ми декемеври е државен празник, се празнува животот и делото на Свети Климент Охридски, словенскиот просветител и творец на кирилицата. Исто така би сакале да Ве информираме дека пратките кои се доставуваат...

Брза Пратка вработува

Поради зголемување на обемот на работа Брза Пратка има потреба од вработување на магационер. Ако сакате да бидете дел од нашиот успешен тим и сметате дека сте квалификувани, испратете биографија со слика на prijavi@brzapratka.com   Брза...