Бази

Листа на бази

За сите Ваши карго, транспорт потреби тука сме за Вас. Проверете ја листата на бази и дозволете ние да се погрижиме за Вашиот каргo навремено да пристигне до неговата конечна дестинација. За Вашиот пакет да пристигне во Бугарија проверете ја нашата база во Петрич, Бугарија.

Скопје База Маџари
град Скопје
ул. Благоја Стефковски
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)78 293 685

Скопје База Саем
град Скопје
Ул.164 бр.2 (карши ск. саем)
работно време:
пон-пет 09:00 – 19:00
саб 10:00 – 16:00
Тел: +389 (0)70 386 910

Скопје Аеродром База
град Скопје
Бул. Јане Сандански  63
работно време:
пон-пет 09:00 – 19:00
саб 09:00 – 15:00
Тел: +389 (0)78 423 039

Кавадарци База
град Кавадарци
ул.1-ви Мај бр.16
Работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)70 218 959

Гостивар База
град Гостивар
ул. Браќа Ѓиновски бр.207
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)71 261 964

Струга База
град Струга
Мислешевски пат (Балкопром)
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)70 372 103

Струмица Базa
град Струмица
ул. Маршал Тито бр.131
работно време:
пон-пет 11:00 – 19:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)71 239 439

Радовиш База
град Радовиш
ул. Плоштад Слобода
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)75 437 527

Битола База
град Битола
нас. Карпош комплекс А лок. 8
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)71 261 936

Прилеп Базa
град Прилеп
Бул. Гоце Делчев 77/2
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)70 671 937

Тетово База
град Тетово
Ул. Благоја Тоска 49/1
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб 10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)71 261 936

Куманово База
град Куманово
3-та Македонска ударна бригада
работно време:
пон-пет 08:00 – 10:30  14:00 – 20:00
саб 08:00 – 10:30  16:00 – 20:00
Тел: +389 (0)78 238 218

Св. Николе База
град Св. Николe
ул.Филип 2 бр.69
работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00
саб  10:00 – 13:00
Тел: +389 (0)70 218 959

Македонска Каменица база
град Македонска Каменица
улица 14 Јуни (Маршал Тито) бб
работно време:
пон-пет 06:00 – 20:00
саб 06:00 – 20:00
тел: +398 (0)70 213 341

Бугарија Петрич База
град Петрич
Ул. Марица 40 поштенски бр. 2850
работно време:
пон-пет 08:00 – 19:00
саб 09:00 – 14:00
Тел: +359 (0)899 131 010